donderdag 11 december 2014

Kaarten, Grafieken en Foto's
Ik geloof in God en in Zijn Zoon Jezus Christus. Als christen herken en érken ik het volk dat door de Heer “Zijn  oogappel” werd genoemd.
Ik ben dan ook zéker geen tegenstander van het Joodse Volk! Ik ben veeleer een vóórstander van Israël, en koester een diep respect voor haar historie en een al evengrote liefde voor het land èn het volk.. En eerlijk is eerlijk: puur chronologisch gezien zouden de Arabieren geen ènkel recht hebben op om het even welk deeltje van Israël! (Ze kwamen immers in 636 Palestina bìnnenvallen en maakten Jeruzalem tot derde geestelijke hoofdstad, na Medina en Mekka.
Maar ze zijn er nu eenmaal en willen maar al te graag een 'twee-staten land accepteren, hetgeen stelselmatig al twintig jaar door Israël getorpedeerd wordt...
Ondanks mijn voorliefde voor het volk van God, voel ik mij verplicht om de duistere gedragingen van het volk Israël niet te verzwijgen, goed te praten of dood te zwijgen. Ook wil ik ze niet verdoezelen, door te zeggen: "Ja maar..moet je eens zien wat die Palestíjnen doen..!!" 
Het plaatsen van de hierna volgende foto’s is dan ook het logische gevolg van deze morele, geestelijke en maatschappelijke verplichting, zoals ìk dat persoonlijk voel.

Het zal de lezer opvallen, dat er weinig tot geen foto’s zijn van door Palestijnen aangericht leed. Geloof me: IK HEB GOED GEZOCHT!! Zonder vooraf te selecteren heb ik lukraak duizenden foto's gedownload van tientalen en nog eens tientallen websites. De verhouding was misschien wel 1000 tegen 1,of zoiets. Dat wil zeggen: van duizend foto's van gepleegde wandaden, zijn er misschien 1  of 2 foto's bij van door Palestijnen aangericht leed. Het geweld, de vernedering, de treiterij, en genocide, gepleegd door Israël is echter van zo'n immense proporsie, dat Palestijnse wandaden hier stomweg bij in het niet vallen en dus weinig tot niet gedókumenteerd worden! Want inderdaad: ook de Palestijnen plegen aanslagen, gooien met zuur, schieten raketten af, gooien met stenen, stichten brandjes, gooien auto's omver, plegen zelfmoordaanslagen, etc. etc. En we hebben de Hamas en Hezbollah, die ook niet mals zijn en waar mogelijk zelfs de eigen burgers niet sparen. Maar de werkelijkheid wijst uit dat dit alles, ondanks dat het niet goed te praten is, in géén verhouding staat tot het leed dat struktureel en doelbewust door Israël wordt aangericht.


Een simpel voorbeeld: Israël heeft zèlf door een 'onafhankelijk' bureau in Amerika een onderzoek laten doen naar de gevolgen van "collectieve straffen", zoals het slopen van de huizen (en zelfs hele dorpen) van familieleden van vermeende Palestijnse wanpleger. Dit laatste noemen de Israëlieten 'terrorisme', terwijl een vergelijkbaar vergrijp, gepleegd door een Israëliet, door Israël 'zelfverdediging' heet... 

Het onderzoek wees uit (hoe kon het ook anders) dat zulke straffen een "afschrikkend effect" hebben en dus zeer positief kunnen zijn. Daarop...heeft Netanyahu afgelopen week besloten om met volle kracht "...deze straffen te intensiveren en zonodig preventief uit te voeren.." Voor alle duidelijkheid: het vernietigen van huizen en dorpen en het voorkomen, dat mensen op hun éígen (bezette) grond weer hun huis opbouwen, is GÉÉN terrorisme, maar 'zelfverdediging' van de IDF (Israëlian Defence Force)

-------------------------------------

-Kaarten-

Een oplettend oog ziet hoe soldaten protesterende omstanders op een afstand houden..


VN-kaart bezette gebieden anno 2013


Gutle Schnapper Rothschild, vrouw van Mayer Amschel,
de stamvader van de Rothschild-dynasty en moeder van Nathan (foto hierboven)


Israeli attack on a U.N. school in Beit Lahiya with US-provided white phosphorusAn image provided by the Palestinian Centre for Human Rights of darts from a flechette shell


Doodsbang......


 Moeder wordt weggevoerd door 5 soldaten, terwijl dochtertje zich wanhopig aan haar vastklampt..


Boven: Een soldaat ergert zich aan een Palestijns meisjeskoor dat voor een poort staat te zingen.
Hoewel de Israëlische gemoederen wat gedaald zijn (zie glimlachende soldaat, onder) moeten de meisjes toch weg, onder bedreiging van m16-machinegeweer van deze lachende soldaat....
Zichtbaar beestachtig gedrag!!!! Walgelijke vent!!!

Imagine this little boy's fear....

Israëlische soldaten nemen de tracker in beslag van deze boer, die op zijn eigen grond notabe z'n platgewalste huis weer wilde opbouwen. Mèt deze tracker rijden ze over hem heen, om hem zo te verhinderen dat hij z'n huis weer opbouwt.
Omstanders en familieleden worden, duidelijk zichtbaar, dreigend op een afstand gehouden.

De arbeider links is van een Israëlisch constructiebedrijf (zie werkpak) en schuift op bevel het slachtoffer achteloos en zonder enige compassie onder de aanhanger vandaan.

Dat de soldaten gefilmd en gefotografeerd worden, kan ze niets schelen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten